top of page
Digital art exhibit

Sun, Mar 24

|

Shoqata "Iliria"

24 Mars 2024 - Takim me z. Ernest Nasto, nënkryetar i degës “Vatra” për Çikagon.

Takim me z. Ernest Nasto, ekspert i fushës dhe nënkryetar i degës “Vatra” për Çikagon.

Registration is closed
See other events
24 Mars 2024 - Takim me z. Ernest Nasto, nënkryetar i degës “Vatra” për Çikagon.
24 Mars 2024 - Takim me z. Ernest Nasto, nënkryetar i degës “Vatra” për Çikagon.

Time & Location

Mar 24, 2024, 10:30 AM – 1:00 PM CDT

Shoqata "Iliria", 5208 Hampton Ave, St. Louis, MO 63109, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

About The Event

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në një bashkëbisedim me Dr. Ernest Nasto, analist politik dhe nënkryetar i degës “Vatra” në Çikago, për të reflektuar për gjendjen e komunitetit shqiptaro-amerikan përballë sistemit politik dhe zgjedhor amerikan.

Jeni të mirëpritur në mjediset e shoqatës “Iliria”, më datë 24 mars 2024, në orën 10:30.

Share This Event

bottom of page