top of page
gjirokaster.jpg

  Historiku institucional dhe organet drejtuese
të Shoqatës "ILIRIA"  

Akti i themelimit 2020

Shoqata Social-Kulturore Shqiptaro-Amerikane "ILIRIA" Saint Louis, Missouri, SHBA

u themelua nga grupi nismëtar

më 15 mars 2020. 


Bordi drejtues 2020-22

Shoqata Social-Kulturore Shqiptaro-Amerikane "ILIRIA" Saint Louis, Missouri, SHBA

mbajti zgjedhjet për bordin drejtues

më 9  gusht 2020.

Bordi drejtues 2022-24

Shoqata Social-Kulturore Shqiptaro-Amerikane "ILIRIA" Saint Louis, Missouri, SHBA

mbajti zgjedhjet për bordin drejtues

më 11 shtator 2022.

bottom of page