top of page

Veprimtari

Në këtë faqe gjeni informacion mbi veprimtari të ndryshme të shoqatës "Iliria" dhe komunitetit shqiptaro-amerikan në Saint Louis, Missouri.

 

Ju ftojmë të bëheni pjesë aktive e komunitetit tonë me pjesëmarrjen tuaj në veprimtaritë tona.

bottom of page