top of page

      Festa e Halloween-it 

Fotografi nga festa e ditës së Shtunë, 30 Nëntor 2021, ditëlindja e vëllezërve Taçi, George dhe Leo dhe festa e Halloween-it. Shoqata Iliria dërgon urimet më të mira për të dy vëllezërit dhe uron gëzuar festën e Halloween për të gjithë fëmijët. Kalofshi një të Dielë festive! Faleminderit

bottom of page